- Autor: Martinka123
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé předvařené Vitana (uvařené) | 70 |
Rajský protlak | 15 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Česnek | 2 |
Cibule | 15 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 6 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, čerstvá petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 905 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Den předem namočené fazole uvaříme do měkka, osolíme. Na pánvičce na malém množství oleje osmažíme cibulku, přidáme česnek, rajský protlak, hl. mouku, zalijeme vývarem z fazolí a dochutíme. Přidáme uvařené fazole a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.